Exchange 2010 Unified Messaging : DEEL II


High Availability voor Unified Messaging-servers

De telefonie-systeem is vaak bedrijfskritische dus het moet in hoge mate beschikbaar zijn voor gebruikers. De UM systeem moet stevig zijn om diensten te verlenen aan gebruikers als een belangrijke component, bijvoorbeeld een UM-server of een IP-gateway niet meer beschikbaar. De UM werkproces kunnen omgaan met uitval in Mailbox servers, Hub Transport servers en domeincontrollers.
Exchange Server 2010 Unified Messaging zelf kan worden gemaakt hoog beschikbaar gesteld door het inbouwen van verschillende UM-servers in het milieu en de verspreiding van de UM-gebruikers in uw onderneming. De IPBX systemen / VoIP gateways load balance hun verzoeken om de verschillende UM-servers. Met het oog op een server een mislukking toe te staan, zijn twee servers geplaatst in elk datacenter voor redundantie. Hoge beschikbaarheid is gewoon uitgebreid door het toevoegen van extra UM servers. Er is geen noodzaak voor complexe clustering.
De UM-server heeft een IP-gateway lijst die de IP-gateways in verband met dial de UM server het plan bevat. De UM servers load balance hun verbindingen met deze IP-gateways.br /> Bericht wacht-indicator (MWI)

Met de nieuwe Bericht wacht-indicator elk unified messaging gebruiker in kennis wordt gesteld van nieuwe of ongelezen voice mails door een verlichting lamp. Daarnaast biedt het een teller op hun individuele ondersteund bureau telefoon die is geïntegreerd in uw Unified Messaging Infrastructure ook. Daarnaast kunt uw mailbox op een SMS-melding ontvangen met het aantal nieuwe voice mails en - als u wilt - de e-mail voorbeeld in dit SMS-bericht, ook.br /> taalondersteuning

Met Exchange Server 2010 Unified Messaging-gebruikers kunnen nu luisteren en interactie met hun boodschappen binnen hun eigen moedertaal.